Uppgradera instruktioner

Alla som har Godman redovisning i någon programversion erbjuds uppgradera till version 2020 för 129:- (ordinarie 349:-) Förutom en del nya funktioner är det en massa buggrättningar och förbättringar i den nya versionen. Läs mer om detta på versionshistorik

Beställ uppgradering

Att uppgradera från tidigare versioner

I beställningsformuläret anger du dina nuvarande licensuppgifter och klickar sedan på validera. Är allt rätt kan du då slutföra köpet (kontrollera e-postadressen). Har du glömt dina licensuppgifter hämtar du den här (kostnadsfritt)

Du kan välja att installera nya versionen innan du beställer en skarp licens. Du kör då programmet med en tillfällig licens som gäller i 30 dagar.

Läs mer om installation av Godman Redovisning

Importera data från tidigare versioner

När du installerar senaste versionen av programvaran så importeras automatiskt den information du har i det senaste programmet du använt. Detta sker direkt vid första programstarten men du kan även göra om importen senare om du så önskar.

OBS! All data du redan matat in i programmet du väljer att importera till kommer ersättas med det som finns i programmet du importerar från.

Import vid ett senare tillfälle

Om du inte valde att importera i samband med installationen kan du göra det genom att klicka på Säkerhet - importera datafil

import datafil godman2019

Avinstallera tidigare programversioner

Vid installation av Godman redovisning avinstalleras tidigare programversioner. Inget data försvinner med själva programmet tas bort. Du kan sedan importera data från tidigare program så som beskrivs ovan.